Labellamafia is in 2007 opgericht door bikini fitness atlete Alice Matos. Het hoofdkantoor van het sportmerk is gevestigd in Florianópolis Santa Catarina in Brazilië maar heeft ook winkels in Verenigd Staten, Mexico, Rusland, Spanje, Colombia en Venezuela. Sinds de internationale lancering van het merk maakt  deel uit de grootste bodybuilding evenementen in de wereld.

Labellamafia

Labellamafia blijft zichzelf opnieuw uitvinden en past zich aan aan de wensen van klanten. Ook dat verklaart het succes. Labellamafia’s collectie onderscheidt zich van andere fitnessmerken door haar eigen identiteit en unieke, gedurfde kleding van hoge kwaliteit. De collectie laat het figuur van vrouwen goed tot haar recht komen en voelt comfortabel bij het sporten. Labellamafia heeft ook mega veel soorten unieke anders dan anders, verassende sportbroeken, dus wees niet bang dat iedereen dezelfde legging al draagt zoals snel gebeurt met andere merken.

Labellamafia is meer dan een merk; het is een levensstijl. Ze combineren gezondheid, welzijn en stijl om vrouwen geïnspireerd te houden. Het is de ideale kleding voor fitness, bodybuilding, CrossFit maar ook voor dansworkouts en Yoga.

Met veel plezier verkoopt Cat’s Fitness Mode niet alleen dames sportkleding maar ook kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Op Cat’s Fitness Mode kan je setjes, leggings en tops kopen. Ik wens je veel plezier met jou aankoop.